Acasă milan

acasă milan

Vezi galeria foto » A fost nebunie în Italia, în ultima etapă din Serie A. Milanezii câștigă după un meci tensionat la Atalanta,și revin în cea mai importantă competiție europeană după o acasă milan de 8 ani.

Pirlo, ca şi demis de la Juventus Multă lume din fotbalul italian aștepta de luni bune înlocuirea lui Andrea Pirlo de la cârma lui Juventus, după sezonul modest al "bianconerilor". Instalarea fostului mijlocaș a surprins vara trecută, ținând cont că nu avea deloc experiență ca antrenor de seniori. În cele din urmă, acesta a primit credit până la finalul sezonului, dar nu mai are cum să continue pe banca "Bătrânei Doamne", pe care a condus-o spre cea acasă milan slabă stagiune din ultimul deceniu. Presa din Italia anunţă că vacanța lui Massimiliano Allegri se apropie de final. Italianul n-a mai antrenat dinde când s-a despărțit de Juventus.

Juventus, de partea cealaltă, profită de remiza lui Napoli, acasă cu Verona. AC Milan avea o misiune infernală înaintea rundei 38 din Serie A. Echipa lui Stefano Pioli a mers pe terenul Atalantei, rivală directă pentru un loc superior în clasament.

scheme legale și de câștig rapid câștigurile prin internet cu plata imediat

Bergamascii aveau, totuși, calificarea asigurată în Champions League. Juventus a făcut spectacol la Bologna, fără Cristiano Acasă milan, lăsat pe banca de rezerve. Cu toate acestea, fosta supercampioană a Italiei a fost la un pas să rateze Liga Campionilor.

câștigând bani online fără să vă strângeți demo cont opțiuni binare ce este

Torinezii au profitat, în cele din urmă, de coșmarul lui Napoli, care nu a putut să câștige acasă, cu Verona. Nebunie în Italia!

Flares of our Passion at Casa Milan - #WeAreBack - #Shorts

AC Milan revine în Liga Campionilor, după opt ani. Dubla lui Kessie le aduce rossonerilor o victorie nesperată.

Sezonul a fost ultimul pentru Diavolul milanez în cea mai importantă competiție europeană. În același timp, Milan este cea mai buna echipă în deplasare din acest sezon de Serie A. Atalanta — Milan

prețul de opțiune modul de captare a semnalelor opționale

Informațiiimportante