Acasă monza

Despre noi

Ortopedie Departamentul de Ortopedie și Traumatologie oferă servicii medicale integrate pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor și traumatismelor aparatului osteo- articular și musculo-tendinos.

acasă monza

Radiologie Serviciul de Radiologie și Imagistică Medicală este caracterizat prin înalta tehnologie a echipamentelor utilizate, un grad înalt de profesionalism al operatorilor și eficiență organizatorică.

Recuperare medicala Terapie pentru miscare este un centru medical înfiinţat din dorinţa de a readuce mișcarea în viaţa oamenilor cu diverse probleme medicale.

acasă monza

Înţelegând nevoia de comunicare și sprijin emoţional, pacientul este abordat într-un mod inedit în România, prin explicarea mecanismelor care i-au declanșat afecţiunea, dar și a procedurilor de recuperare medicală acasă monza îi vor reda starea de sănătate. Chirurgie estetică Cele mai puțin vizibile detalii acasă monza însemna totul pentru unii dintre noi.

acasă monza

De aceea am ales cea mai performantă echipă de chirurgie plastică, a cărei atenție pentru detalii acasă monza va ajuta să iți regăsești idealul în propriul chip. Gastroenterologie Serviciul de gastroenterologie este un centru de diagnostic și tratament care se adresează pacienților cu patologii digestive cronice, acute și oncologice.

acasă monza

Acesta tratează cele mai grave afecțiuni din această arie.

Informațiiimportante