Atribuirea opțiunilor

Atribuirea unei categorii de culori unei rezervări, unei întâlniri sau unui eveniment din calendar

atribuirea opțiunilor heiken ashi pentru opțiuni binare

Deschiderea opțiunilor pentru Tonuri de apel și sunete Pentru a vizualiza aceste opțiuni, deschideți Lync, apoi efectuați următoarele acțiuni: În fereastra principală Lync, faceți clic atribuirea opțiunilor butonul Opțiuniapoi faceți clic pe Tonuri de apel și sunete. Începutul paginii Atribuirea tonurilor de apel apelurilor Software-ul de comunicații Microsoft Lync asigură o gamă de tonuri atribuirea opțiunilor apel și aveți posibilitatea să specificați tonuri de apel diferite pentru tipuri diferite de apeluri.

Luați măsuri în legătură cu atribuirea Licitați în funcție de modelul ales.

Vizualizați opțiunile pentru Tonuri de apel și sunete, iar în lista Apeluri către faceți clic pe tipul de apel căruia atribuirea opțiunilor să-i aplicați un ton de apel.

În lista Ton de apel, faceți clic pe tonul de apel dorit.

7 CREATIVE AMONG US ARTS \u0026 CRAFTS

Lync redă un ton test. Cu toate acestea, pot exista situații în care nu doriți să auziți sunete, cum ar fi atunci când v-ați setat starea la Nu deranjați. Oprirea tuturor sunetelor Lync Vizualizați opțiunile pentru Tonuri de apel și sunete, apoi debifați caseta de selectare Se redau sunete în Lync inclusiv tonuri de apel pentru avertizări de intrare și avertizări IM.

Configurarea sunetelor specifice Vizualizați opțiunile pentru Tonuri de apel și sunete, faceți atribuirea opțiunilor pe butonul Setări sunet. În caseta de dialog Sunete, defilați în jos la Lync Faceți clic pe un eveniment cum ar fi Apelul s-a terminat.

atribuirea opțiunilor cum să treceți de la demonstrație la cont real

În lista Sunete, faceți clic pe un fișier de sunet. Pentru a-l asculta, faceți clic pe Test.

atribuirea opțiunilor câștigurile pe internet pe bonusuri

Vizualizați opțiunile pentru Tonuri de apel și sunete, apoi bifați caseta de selectare Se atribuirea opțiunilor muzică în așteptare. Faceți clic pe Răsfoire pentru a specifica fișierul de sunet în formatul WMA sau WAV de pe computer de redat cât timp apelanții sunt în așteptare.

Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

atribuirea opțiunilor sisteme pentru a face bani pe internet fără investiții

Extindeți-vă competențele Office.

Informațiiimportante