Bitcoin interzis

SUA interzice tranzacțiile Bitcoin anonime, dacă valoarea depășește dolari - Go4IT

Aceasta este noua modificare a chinezilor, după ce, săptămâna trecută, China a respins ofertele iniţiale de criptomonede. Schimbarea va aduce pieţei de monede virtuale din China o lovitură de mld.

Interdicţia se va aplica doar la nivelul tranzacţiilor pe burse, bitcoin interzis unor surse familiarizate cu problema, care au cerut să nu fie numite, deoarece informaţia este una privată. Sursele au mai spus că autorităţile nu au în plan oprirea tranzacţiilor din afara sistemului reglementat.

bitcoin interzis

Banca centrală a Chinei a spus că nu poate comenta situaţia în acest bitcoin interzis. Valoarea bitcoin a scăzut, asta după ce revista Caixin a dezvăluit planurile Chinei. Mulţi dintre aceştia folosesc cantităţi mari de energie pentru a sustrage moneda digitală.

bitcoin interzis

Zhou Shuoji, partener fondator al FBG Capital, investitor în criptomonede, a spus că volumul tranzacţiilor s-ar micşora definitiv în această situaţie. În timp ce utilizitorii de criptomonede vor putea să mai tranzacţioneze monede virtuale în China fără schimburi, procesul va deveni probabil mai lent şi va creşte riscul unui credit, au mai spus analiştii.

Este puţin probabil ca situaţia din China să aibă un impact major asupra preţului criptomonedelor pe bitcoin interzis global.

bitcoin interzis

Informațiiimportante