Calculul opțiunii

calculul opțiunii

În următorul exemplu, se vor determina deplasările şi distribuţiile eforturilor într-un cadru din beton armat supus la încărcări gravitaţionale şi laterale, considerându-se două stadii diferite ale betonului. Se vor determina eforturile secţionale corespunzătoare situaţiei în care secţiunea grinzilor calculul opțiunii nefisurată şi deplasările aceluiaşi cadru ce corespund situaţiei în care se consideră grinzile cu secţiune fisurată.

calculul opțiunii opțiunea binară a estimat riscul

Se creează modelul structural şi se declară toate cazurile şi combinaţiile de încărcări ce corespund fiecărei analize, în domeniul nefisurat, respectiv, fisurat.

Se creează modelul de analiză apasând butonul Analiză din Pilot, calculul opțiunii în fereastra Secvenţă de calcul se selectează doar opţiunile: Verificare, Discretizare şi Verificarea discretizării. După crearea modelului de analiză se poate trece la definirea etapelor de calcul.

calculul opțiunii unde să faci bani la un moment dat

În fereastra Secvenţă de calcul se apasă butonul Adăugare pentru a adăuga numărul de etape de calculat. În acest exemplu sunt necesare 2 etape.

Se selectează din listă etapa curentă, Etapa nr.

calculul opțiunii mm pe opțiuni binare

Se selectează opţiunile Activează calculul pe etape şi Pauză calcul după fiecare etapă. Se validează datele introduse apăsând pe butonul "OK".

calculul opțiunii tranzacționarea robotului de tranzacționare pe niveluri

Având în vedere faptul că modelul de analiză este deja creat şi discretizat, se poate lansa calculul pentru prima etapă selectând din meniu Analiză - Calculare. Se selectează numai opţiunea Calcul elemente finite. După efectuarea analizei pentru prima etapă, calculul se întrerupe automat.

calculul opțiunii graficul prețului bitcoin pentru anul

În acest moment, utilizatorul poate interveni asupra caracteristicilor materialelor şi elementelor structurale, conform stadiului fisurat de comportare. Se continuă analiza pentru etapa 2 - accesând aceeaşi comandă din meniu: Analiza - Calculare. După ce calculul etapei a 2-a este finalizat, se pot vizualiza rezultatele.

calculul opțiunii obținerea unei opțiuni

Informațiiimportante