Desemnarea opțiunilor

Setați expeditorul, destinatarul, limba și desemnarea juridică pentru un mesaj

Modificați tipurile de potrivire a cuvintelor cheie Modificați tipurile de potrivire a cuvintelor cheie Consultați tipurile de potrivire a cuvintelor cheie în coloana Tip din afișarea datelor.

desemnarea opțiunilor fox forex strategie

Pentru a modifica tipul de potrivire, alegeți una dintre opțiunile de mai jos. Selectați și modificați anumite cuvinte cheie Selectați Cuvinte cheie.

3 METODE de conturare a sprâncenelor - How to do your brows - gel,fard, tehnica firelor desenate

Selectați cuvintele cheie pe care doriți să le modificați. În panoul opțiuni de traducere modificări, selectați un nou Tip de potrivire din meniul drop-down.

desemnarea opțiunilor unde pot face bani online

Aflați cum puteți să includeți tipuri de potrivire în lista de cuvinte cheie. Puteți să desemnarea opțiunilor tipurile de potrivire a cuvintelor cheie atunci când actualizați o listă de cuvinte cheie utilizând un fișier CSV desemnarea opțiunilor oricare alt instrument de adăugare sau ștergere a cuvintelor cheie și a cuvintelor cheie negative.

desemnarea opțiunilor recenzii de câștiguri online marca belov

Tipurile de potrivire sunt: amplă, la nivel de expresie, exactă, amplă negativă, la nivel de expresie negativă și exactă negativă.

Cum să indicați opțiuni de potrivire pentru cuvintele cheie Există două metode de a preciza opțiuni de potrivire pentru o listă de cuvinte cheie: Opțiunea 1: includeți o coloană cu o opțiune de potrivire pentru fiecare cuvânt cheie. Iată un exemplu de listă de cuvinte cheie care include un tip de potrivire desemnarea opțiunilor pentru fiecare cuvânt cheie: Coș specialități ciocolată, amplă.

desemnarea opțiunilor câștigați bani de la zero și rapid

Informațiiimportante