Explorarea opțiunilor.

Explorarea folderelor

explorarea opțiunilor

Principal Afacere Explorarea opțiunilor de asistență și asistență Windows 7 - dummy - Afacere Explorarea opțiunilor de asistență și asistență Windows 7 - dummy - Afacere Cuprins: Când știți că aveți nevoie de ajutor, dar nu sunteți sigur ce este cel mai bun ajutor, încercați să explorați Centrul de asistență și asistență Windows 7. Pentru Windows 7, Microsoft a explorarea opțiunilor acoperirea Centrului de Ajutor și Asistență cu mai multe tabele, grafice, informații actualizate de pe Web și instrucțiuni pas cu pas pe care trebuie să le urmați.

Selectați Centrul de asistență și asistență din meniul Start pentru explorarea opțiunilor deschide Centrul de asistență și asistență. Sistemul de ajutor oferă trei opțiuni.

explorarea opțiunilor

Când sunteți îndoieli, începeți de sus și faceți-vă drumul în jos. Găsiți rapid un răspuns: Introduceți subiectul dvs.

explorarea opțiunilor

Puteți introduce o întrebare completă sau doar un cuvânt sau două despre problema dvs. Dacă nu faci o simplă căutare, nu dă clic pe unul dintre link-uri aici: Cum să începi cu computerul oferă sfaturi la instalarea unui PC nou pentru prima dată.

 • Explorarea opțiunilor europene - - Talkin go money
 • Acasă să lucreze acasă
 • Acţiuni asupra elementelor de conţinut Acţiunile şi meniurile din pagini Meniurile din partea de sus a paginii de explorare a unui folder oferă opţiuni pt.
 • Astfel, explorarea presupune atât un proces de autocunoaștere a propriilor interese, abilități, preferințe sau așteptăricât și un proces de cunoaștere a pieței muncii.
 • Explorarea folderelor
 • Explorarea în carieră – CCARMA UBB

Aflați mai multe despre Elementele de bază ale Windows oferă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor Windows 7. Răsfoiți subiectele de asistență vă conduce la o interfață în care puteți naviga prin categorii mari pentru explorarea opțiunilor găsi informații detaliate despre operațiile Windows.

Mai multe pe site-ul Web nou Windows: Aceasta vă duce direct la pagina de ajutor Windows 7, care este uneori mai actuală decât programul încorporat.

 1. Câștigă bani fără să pleci măcar de acasă
 2. Nu este corect să faci bani
 3. Explorare - Google Analytics Ajutor
 4. Opțiuni binare de parabolc
 5. Cea mai fiabilă opțiune robot
 6. Opțiuni binare banco capital
 7. Explorarea opțiunilor de asistență și asistență Windows 7 - dummy - Afacere

Asigurați-vă că sunteți conectat ă la Internet înainte să faceți clic aici. Navigați prin programul de asistență și asistență Windows la fel cum ați proceda printr-un browser sau un dosar.

Soluție pentru predarea de la distanță MyKoolio \u0026 Microsoft Teams

Pentru a vă deplasa înapoi pe o pagină, faceți clic pe săgeata mică albastră în colțul din stânga sus. Această săgeată te ajută dacă te-ai întors într-un colț.

explorarea opțiunilor

Informațiiimportante