Jeton model, Jeton poker din ceramica 10 g model Mosaics valoarea - galben

Jeton Poker Chip g - Culoare Rosu - inscriptionat (5) - 48 produse -Partea 2

oferte de muncă de la domiciliu astăzi opțiuni de partener

Comentarii produs Jetoanele pentru poker, ceramice, model Mosaics vor schimba total atmosfera jocului! Jetoanele ceramice sunt cea mai buna solutie pentru a va upgrada vechiul set si pentru a-i impresiona placut pe invitatii tai, adversari la mesele de joc.

Materialul ceramic, face ca jetoanele sa fie high-end pastrandu-si calitatea si rezistenta pe un interval mare de timp.

în cazul în care pe internet puteți câștiga 2k în cazul în care puteți câștiga bani buni fără experiență

Ce face ca aceste jetoane sa fie si mai extraordinare este design-ul lor unic - tip mozaic. Pe aceste jetoane apare valoarea corespondenta fiecarei culori.

Ofertele pentru produsul

Jetoanele de poker ceramice model Mosaics au suprafata neteda si muchia lucioasa. Fiecare jeton cantareste 10 g si va puteti convinge de calitatea acestora facand comanda jeton model si la cateva bucati obtinand astfel niste mostre din acest superb model de jetoane.

modalități de tranzacționare pe știri cum să faci bani după operație

Jetoanele din ceramica pot fi securizate folosind o stampila speciala care se gaseste la orice jeton model de stampile. Continutul reprezinta un amestec special de substante care rezista mult mai bine decat o stampila clasica, fiind suficient de discreta si totusi suficient de evidenta pe jeton in designul acestuia pentru a putea astfel securiza jetoanele ceramice in cazul jeton model unor modele de serie la jocurile de poker din club sau salonul de poker, sau de ce nu si pentru jocurile high stakes de acasa.

Apare la noutati.

strategii de succes în opțiuni binare cum să câștigi bani pe site- ul tău video

Informațiiimportante