Opțiunea scatter

ASOS DESIGN scatter sequin knot front kimono maxi dress-Green

Jocul este construit pe 3 role și 5 linii de plată, unde în afară fructelor apetisante și plătitoare, veți beneficia și de simboluri Wild, Scatter, cărți jackpot, dar și de opțiunea gamble.

analiza forex

Video slotul online conține simbolurile clasice de fructe precum, pepene, portocale, cireșe, lămâi, prune, clopoței, 7 și adițional are două simboluri scatter FREE-SPIN, dar și un simbol Wild. Nu trebuie să introduceți nici o dată personală, nu trebuie să depuneți bani, aici jucați doar cu monede virtuale, care pot fi re-încărcate, ori de câte ori este nevoie.

Liniile de plată sunt fixe, în schimb veti putea alege opțiunea scatter monedei pe care să plasați pariul.

esența tranzacționării cu opțiuni binare

Veți vedea ca și câștigurile aferente sunt în funcție de valoarea monedei mizată. De exemplu: simbolul care plătește cel mai bine este cifra 7, care la miza maximă opțiunea scatter o combinație de 5 simboluiri vă poate plăti de monede, însă aceeași combințaie la miza minimă plătește 5 monede.

opțiuni binare fiabile și dovedite

Aveți opțiunea scatter butonul de redare automată și opțiunea de joc fără sunet, pe care noi o apreciem la adevărată ei valoare este la îndemână atunci când jucați în spațiul public.

Alte opțiuni de personalizare nu are, însă are butonul de informații, care vă generează opțiunea scatter privind plățile generate de combinațiile câștigatoare schimbați valoarea monedei și veți vedea plățile generate la valoarea mizei dorite.

chiar am nevoie de bani cum să câștig bani

Aveți opțiunea și de re-gamble, însă dacă doriți să ieșiți din acest joc, trebuie doar să setați miza pentru următoare rotire și veți ieși automat.

Informațiiimportante