Opțiunea scrie

Modificați notificările și setările din Messages
ING Business duce ideea de internet banking un pas mai departe și oferă clienților o interacțiune digitală tridimensională ce include partea de tranzacționare, dimensiunea de self-service, precum și un nou canal de comunicare directă și personalizată cu banca. În funcție de nevoile companiei dumneavoastră, semnați documentele necesare serviciilor alese și contractul ING Business, împreună cu formularul necesar activării utilizatorilor. Selectați modul de vizualizare în funcție de nevoile dvs.

Deschideți o conversație cu o persoană de contact. Atingeți Mai multe opțiuni Pentru a opri notificările pentru mesajele din afara aplicației Messages, atingeți Notificări Silențios. Pentru a primi notificări cu prioritate de la anumite persoane de contact, atingeți Notificări Prioritate.

opțiunea scrie cum să retrageți bani de la un centru de tranzacționare

Pentru a bloca mesaje, atingeți  Blocați și raportați spam OK. Pentru a adăuga persoane în conversație, atingeți Adăugați opțiunea scrie. Puteți să activați sau să dezactivați previzualizările linkurilor.

opțiunea scrie opțiuni la un contract

Previzualizările linkurilor se bazează pe informații de la site-urile către care direcționează. Deschideți aplicația Messages În dreapta sus, atingeți Mai multe opțiuni Setări Previzualizări automate.

opțiunea scrie semnale pe un cont demonstrativ

Dezactivați Afișați toate previzualizările. Opțional: pentru a dezactiva previzualizările când trimiteți sau primiți linkuri într-o conversație, dezactivați opțiunea Afișați numai previzualizările linkurilor web.

opțiunea scrie plicuri de lucru la domiciliu

Sfat: adresele URL pot conține detalii personale, cum ar fi locația sau informații bancare. Trimiteți numai linkuri în care aveți încredere.

Informațiiimportante