Opțiuni zulutrade, Bune Semnale Opționale Binare

ZuluTrade - Wikipedia

câștigați o viață tranzacționând

Obține Rebateuri - Deschide un Cont Nou Real Obține Rebateuri - Cont Existent Deschide un Cont Demo Recomandă unui Prieten și Câștigă ZuluTrade a fost fondat în de Leon Yohai și a fost creat ca replică la inexistența unei platforme online care să poată audita traderii la nivel global și în același timp, să le permită traderilor să își împărtășească cunoștințele cu cei interesați de strategiile lor. Platforma ZuluTrade a acoperit distanța dintre informațiile valoroase pe piețele monetare și execuția tranzacțiilor prin conversia sfaturilor unor dintre cei mai profesioniști și talentați traderi din lume, într-un serviciu care poate executa în viteză opțiuni zulutrade.

Un alt avantaj al platformei este faptul că permite transferul tranzacțiilor selectate în conturile brokerilor ale părților opțiuni zulutrade.

How to follow a Trader

Conceptul ZuluTrade este de a oferi un mediu deschis, unde traderii pot sa se conecteze cu orice platformă la nivel global și să-și împărtășească cunoștințele. Dupa ce v-ați deschis contul, logați-vă aici. Intrați pe link-ul de mai jos pentru deschiderea unui cont real de tranzacționare.

descont trading site- ul oficial

În contul dumneavoastră opțiuni zulutrade click pe " Adaugă un Cont la Broker " și completați toate câmpurile. În acest mod cererea va fi trimisă către noi iar noi vom putea verifica contul.

primele câștiguri online

Setați-vă metodele de plată pentru a știi unde să vă trimitem cash rebate-ul. Trebuie să parcurgeți toți pașii de mai sus pentru a finaliza procesul de primire a rebate-ului. După ce v-ați deschis contul, logați-vă aici.

Avertisment de risc: Capitalul dumneavoastră este în pericol acționează ZuluTrade?

Informații suplimentare Daca contul deschis are cel mult 5 zile de cand este activ, puteti trimite o cerere catre Zulutrade pentru a va transfera sub contul de partener al FxRebate. Altfel va trebui sa va deschideti un cont nou, utilizand o alta adresa webmoney bitcoin e-mail.

companii care caută personal pentru muncă de la domiciliu

Completați toate câmpurile din secțiunea "Brokeri" a contului dumneavoastră. Anunță-ne despre contul tău existent folosind link-ul de mai jos.

condiții de evaluare a opțiunilor binare

Informațiiimportante