Ridica bitcoin,

ridica bitcoin

Mergi la conţinutul principal Autoritate UE de reglementare: Volatilitatea extremă a Bitcoin ridică riscuri pentru investitori Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe ESMA ridica bitcoin, prin vocea președintelui Steven Maijoor, avertizează din nou asupra riscului pe care volatilitatea extremă a cotațiilor Bitcoin îl ridică pentru ridica bitcoin, precum și asupra vulnerabilității la frade pe care ar avea-o investițiile în firme prin intermediul ofertelor inițiale de criptomonede ICO.

El a recunoscut potențialul pozitiv al tehnologiei blockchain, care stă la baza Bitcoin, însă a crticat în termeni duri această monedă virtuală și fenomenul criptomonedelor în general.

ridica bitcoin software pentru calcularea opțiunilor

Am văzut uimitoare creșteri de prețuri, în ciuda dificultăților majore în stabilirea valorii lor fundamentale. El a amintit și de recentele contracte futures pe Bitcoin, din America. Șeful agenției europene de reglementare a piețelor financiare ridica bitcoin atras atenția și asupra practicii ofertelor inițiale de monedă virtuală, prin care o serie de startupuri și alte firme de tehnologie au început să atragă finanțări, ca alternativă la ofertele publice inițiale IPOde la burse.

ridica bitcoin strategia de prognoză a opțiunilor binare

Anul trecut, ESMA a emis poziții oficiale privind ICO-urile, amintindu-le firmelor ridica bitcoin obligațiile lor de reglementare și alertând investitorii cu privire la riscurile ridicate pe care acestea le implică. Aceste riscuri includ faptul că anumite ICO-uri pot aluneca în afara spațiului reglementat.

ridica bitcoin acasă de lucru din elveția

Informațiiimportante