Răspândește opțiuni

răspândește opțiuni

răspândește opțiuni

Unde este cel mai răspândește opțiuni risc de infectare Autor: Dragoș Barboșanu Getty De la debutul pandemiei s-a dovedit că noul coronavirus SARS-CoV-2 este extrem răspândește opțiuni transmisibil, la nivel mondial fiind efectuate numeroase studii pentru a identifica în ce situații riscul de infectare este cel mai ridicat.

Timp de aproape un an, oficialii din domeniul sănătății publice din întreaga lume s-au confruntat cu dificultăți în a înțelege modul în care se răspândește maladia.

răspândește opțiuni

Călătoriile au răspândește opțiuni restricționate, școlile și sălile de sport au fost închise, iar în multe țări au fost luate și decizii radicale de carantinare totală. Dar, în ciuda acestor restricții, numărul infectărilor a continuat să crească. Citește și Mesajul Ralucăi Răspândește opțiuni pentru cei care nu vor să se vaccineze: "Nu putem spune că riscul a trecut" Când oamenii se adună în grupuri mici cu prietenii și familia, sunt mai predispuși să "lase garda jos", să nu poarte măștile și să rămână împreună în interior pentru perioade mai lungi de timp, ceea ce face mai ușoară transmiterea virusului.

răspândește opțiuni

Într-un studiu recent efectuat la Centrul Medical al Universității din Mississippi, cercetătorii au descoperit că pentru copii și adolescenți care au fost testați pozitiv la COVID, adunările sociale mici erau locul în care erau cei mai expuși. De asemenea, la începutul pandemiei, urmărirea contacților a legat răspândirea virusului de restaurante și baruri.

răspândește opțiuni

La fel ca adunările mici de acasă, în restaurante oamenii mănâncă în apropiere de alte persoane care nu poartă măști și se află într-un spațiu restrâns, cu aerisire slabă. În ceea ce privește școlile, deși răspândește opțiuni un alt cadru în care de obicei mulți oameni se află într-un spațiu închis, Brownstein a spus că unitățile de învățământ au fost în general sigure.

Până în prezent, la nivel mondial peste  Sursa: ABC News.

Informațiiimportante