Salariu bitcoin. JURIDICE » Japonia. Salariu sub formă de monede virtuale Bitcoin

proiecte de investiții pe internet cu plăți zilnice

WhatsApp Multa lume vorbeste despre Bitcoin, dar putini detin asa ceva. Insa cum ar fi sa primesti salariul salariu bitcoin monede virtuale?

  • Circa 2.
  • Obțineți un simbol vk
  • Angajatii care in vor fi platiti in Bitcoin de Redactia Ziare.
  • Angajatii care in vor fi platiti in Bitcoin Multa lume vorbeste despre Bitcoin, dar putini detin asa ceva.
  • Lucrați din anunțurile de acasă

Ai accepta asa ceva? Potrivit  BBCcele peste 4.

cum un începător să câștige bani pe internet

Criticii spun ca este vorba de o strategie de marketing, caci anuntul a fost facut in contextul in care interesul pentru domeniul fintech se afla la cote extrem de inalte.

Mai mult, plata in Bitcoin e riscanta, caci moneda virtuala e foarte volatila. Cum functioneaza plata salariilor in Bitcoin Angajatii vor primi in Bitcoin o suma echivalenta valorii monedei virtuale dintr-o anumita zi, stabilita de comun acord.

cum să faci bani ca consilier

De exemplu, daca valoarea Bitcoin e de Ulterior, angajatul poate vinde imediat monedele digitale pentru a obtine aceeasi suma pe care ar fi primit-o daca ar salariu bitcoin optat pentru plata conventionala, sau le poate pastra pentru a le vinde mai tarziu, caz in care poate obtine mai multi bani sau aproape deloc.

Tocmai de aceea, unii specialisti salariu bitcoin sunt de acord cu o astfel de metoda. Important de subliniat este faptul ca nimeni nu poate garanta ca valorea Bitcoin va creste.

Informațiiimportante