Subcont opțiune, PS3™ | Using an existing account (Utilizarea unui cont existent)

subcont opțiune

PlayStation 4 Cum se activează controlul parental? Dacă permiteți copiilor să se joace cu un PlayStation 4, este posibil să doriți să limitați timpul pe care copilul îl poate petrece în fața consolei din motive educative.

robot de schimb de tranzacționare

Ora poate fi setată doar pentru subconturi! Selectați un subcont și veți vedea următoarea opțiune: Cadrele, limitele și anumite acțiuni de la sfârșitul unei sesiuni pot fi definite folosind trei setări simple: Configurați restricții de timp de joc Aceasta activează controlul parental pentru piesătimp.

Puteți seta un timp de joc individual pentru diferite zile.

20 de modalități de a câștiga bani online

În acest fel, se poate face o setare pentru fiecare subcont opțiune Timp de joacă timpul de începere ora de terminare Această funcție este utilă, deoarece părinții subcont opțiune seta un timp mai lung pentru jocul Playstation 4 pentru copiii de pe WE decât este permis în timpul săptămânii.

Acest mesaj va fi afișat la fiecare cinci minute. Dacă această opțiune este activată, sesiunea poate fi continuată până când este întreruptă manual.

strategii de opțiuni binare de mai jos

Un avertisment va fi afișat cu 30 de minute, 15 minute, 10 minute și 5 minute înainte de sfârșitul jocului. Știți acum cum să limitați timpul de joc pentru Playstation 4 pentru copii și subcont opțiune opțiuni sunt disponibile.

Mai multe articole.

cum să faci bani cu adevărat astăzi

Informațiiimportante