Telegramă descentralizată

LUT cere Telegramă, să nu interfereze | Moneda Erou

telegramă descentralizată

Vezi mai multe articole din categoria politic Potrivit sursei citate, Geoană le-ar fi spus americanilor că s-a întâlnit în secret cu Băsescu de două ori, pe propriul risc, şi că oamenii din partid l-ar "omorî" dacă ar afla de întâlniri.

Potrivit telegramei, Geoană a menţionat că negocierile s-au concentrat pe trei teme telegramă descentralizată, "inclusiv o înţelegere ca PSD să renunţe la acţiunea de suspendare a preşedintelui în schimbul unor scuze publice din partea preşedintelui, în care să spună că - fiind bine intenţionat - acţiunile sale au întrecut, poate, măsura; preşedintele ar mai fi trebuit de asemenea "să garanteze" telegramă descentralizată a auzit mesajul Parlamentului şi să promită să implice Parlamentul într-un mod pozitiv".

Potrivit Hotnews, reprezentantii ambasadei SUA la Bucureşti notează: "Ultima parte a înţelegerii, potrivit lui Geoană, ar telegramă descentralizată fost acceptarea unui «Mare Proiect Naţional»", care să includă un efort de revizuire a Constituţiei, introducerea votului uninominal, descentralizarea funcţiei publice, un plan accelerat de investiţii in autostrăzi, infrastructura şi de creştere a capacităţii de absorbţie a fondurilor UE.

Conform sursei citate, telegrama îl citează pe Geoană, care ar fi spus că "scopul telegramă descentralizată ar fi depolitizarea telegramă descentralizată publice şi transformarea «energiei negative» a suspendării în ceva pozitiv".

telegramă descentralizată

În document se mai arată că "ambasadorul i-a mulţumit lui Geoană pentru informaţii şi a precizat, despre vizita la Washington planificată de Geoană, că percepţia este esenţială: nu doream să dăm impresia că Washingtonul a avut un rol în ceea ce tocmai s-a petrecut, că optăm între două părţi şi telegramă descentralizată intervenim pentru victoria cuiva. Geoană a răspuns că înţelege bine sensibilităţile legate de vizită, că nu se grăbeşte să meargă la Washington şi că a dorit ca prietenii şi aliaţii săi să-i asculte mesajul în mod direct.

telegramă descentralizată

Pot să pun mâna pe telefon oricând şi să-i sun pe JD şi pe Dan Fried".

Informațiiimportante