Vârful bitcoin

Analiză: Evoluţia Bitcoin - Urmează pragul de 20.000 dolari?

Vârful bitcoin articolul Analiză: Evoluţia Bitcoin - Urmează pragul de Piața Bitcoin BTC este încă una destul de tânără, cu toate acestea, există o tendință emergentă care are șansa de a se repeta.

opțiuni binare cele mai bune strategii 2022

Vârful bitcoin decembriea avut loc o explozie a prețului, care a adus cotațiile BTC la De atunci, acțiunile au scăzut și apoi au încercat să se recupereze, dar tendința a fost în mod clar în scădere, ducând prețul Bitcoin la un nivel de 3, de dolari, arată Marek Paciorkowski, Director Piețe Financiare, Aforti Exchange SA. Între decembrie și martieam ne-am confruntat cu o volatilitate extrem de scăzută - a fost faza de acumulare înainte de următoarea scădere puternică.

Schimbarea trendului de scădere vârful bitcoin ulterioarele creșteri ale prețului a început în aprilie și a continuat neîntreruptă până la sfârșitul lunii iuniecând nivelul prețului a ajuns în jurul valorii de Acest nivel de preț s-a dovedit a fi un vârf local și de atunci observăm o alunecare foarte asemănătoare cu cea pe care am văzut-o de-a lungul aproape întregului vârful bitcoin Cu toate acestea, un lucru s-a schimbat - prețul este corectat de la un nivel mai scăzut și raza de acțiune a valurilor ulterioare este mult mai mică.

cum să ocoliți verificarea pe localbitcoins

Având în vedere repetabilitatea celor două modele descrise mai sus, putem presupune că prețurile vor avea tendința de a scădea până la 9. Acest nivel ar trebui să fie deja minimul local, de la care va pleca următorul val de creșteri.

home job oferă monza brianza

Dacă cererea reușește să împingă linia principală a tendinței descendente, este posibil să avem de-a face cu un alt val de boom care poate ajunge la bariera psihologică de Astăzi, vârful bitcoin BTC oscilează la un nivel În ultimele 24 de ore, au fost tranzacționate monede virtuale Bitcoin în valoare de aproximativ 18 miliarde USD.

Este de subliniat faptul că Ethereum, vârful bitcoin doua cea mai importantă criptomonedă după Bitcoin are o capitalizare de piață de aproximativ 10 ori mai mică decât BTC, de 19 miliarde dolari, iar întreaga piață a criptomonedelor este estimată la miliarde de dolari.

Informațiiimportante